Jenny tipsar – Vacuumpåse

Vem är inte trött på att täcken, kuddar och andra stora bylsiga saker tar sådan plats när man inte använder dem? Jag var en av de som tröttnade och införskaffade mig världens smartaste grej som sparar upp 75% förvaringsutrymme.
 
Det var en tur inne på Maxi som jag hittade Rörets Vacuumpåse, även om jag hört talats om liknande produkter har jag aldrig hittat de inne i butikerna förut. De hade olika storlekar, men jag valde en förpackning med två olika storlekar då jag inte riktigt visste vilken av sorterna som skulle rymma mitt duntäcke. Priset låg på ynka 60 kronor!
Väl hemma åkte dammsugaren fram…

…och resultatet blev mycket bättre än förväntat. Helt plötsligt fick jag en helt tom hylla att förvara mer saker på. Sedan bara nedan hur tunt duntäcket blev.


Allt du behöver för att vacuum-paketera din egna saker är:

Vacuumpåsar
Dammsugare 
Klart! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Jenny tipsar – Vacuumpåse

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen