Ready for a time warp?

Härom veckan fick jag hem mitt ursnygga halsband som man även kan se i Harry Potter. Hermoine bär halsbandet i 3:de filmen, “Fången från Azkaban”.

Som det filmfreak jag är kunde jag in motstå denna skönhet när jag hittade det på ebay. Men som vanligt när det gäller mig tog det ett par veckor innan jag faktiskt klickade hem det. Nu ångrar jag mig inte en minut! Det är fullt vridbart åt alla håll och kanter samt runt de två yttre ringarna snirklar det en text.
Raderna lyder:
“I mark the hours everyone, nor have I yet outrun the sun
My use and value unto you are gauged by what you have to do”
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Ready for a time warp?

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen