Summergeek

Hej och hallå vänner! 
Gårdagen spenderades i liggläge på soffan med pannknack i onödig nivå. Inte direkt som jag ville spendera min söndag! Känner fortfarande av lite molvärk kring tinningarna men mår på det stora hela är det mycket bättre idag.
Dock känner jag mig så himla trött igen och inte ens kaffe får mig pigg. Konstant svidiga ögon och saknar sommarvärmen så mycket! Även om jag tycker att hösten är vacker så vill jag redan ha sommar igen! Är du likadan?
Usch, nu låter jag riktigt gnällig! Ska hälla i mig lite mer kaffe och lyssna på lite peppmusik så kanske även jag får vakna upp denna måndag! 
Här kommer en bild från i somras när jag var brun (allt det bruna har runnit av mig) och jag har värsta busflinet! *asg*
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Summergeek

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen