Tak-os och röjning

Hallå Kompisar,
Jag känner mig helt färdig denna söndag och ska “som vanligt” snart bänka mig i soffan för resten av dagen. Känner att jag gjort tillräckligt mycket hurtiga saker trots att mina söndag är heliga för slappande! Först tog jag över en timmes promenad med mamma och Tjabo. Vi gick mot ågesta härifrån högdalen och passerade massa fina villor och tankarna skenade genast iväg. En av mina drömmar är att flytta till villa eller radhus men det lär dröja många herrans år innan jag når dit känns det som! 
Hursomhelst, efter det bar vi ner massa saker i källaren och det var hiskeligt tungt så nu är jag tröttare än tröttast i kroppen! 

Igår blev det iaf en ganska lugn lördag, passade på att se några filmer innan det var tid att bege sig till Willys för att inhandla det som behövdes till middagen. Madde och Ida skulle komma på middag och jag som är lite taskig på att planera hur mycket som borde gå åt tillagade tacoskött på 2 kg. Tror ni att jag har tacos kvar? 
Eller vi bestämde ju att igår var det tak-os som bjöds på och till det lite finsång av Staffan Stalledräng i en version jag såg på facebook. Har ni sett den? 
“Staffan var en stalledräng, en tacos utan hjärna!”
Det var tydligen något barn som var helt bombis på att det var så visan gick. Jag kan verkligen se en liten stjärngosse framför mig som helt nöjt står och sjunger detta högt. 
Efter middagen tog vi och smyg invigde julen med att se “Tomten är far till alla barnen”. Helmysigt!

Nu har jag suttit och pillat klart i photoshop och tänker förflytta mig till soffan! 
Ha en helskön söndag!

Bilden fotad förra helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.