Watchlist 2015 – Avengers: Age of Ultron

Marvel levererar den ena storfilmen efter den andra. Jag anser att de levererar med spänning och kvalitet också! Dock är vissa bättre än andra. Captain America är till exempel ingen favorit medan Iron Man (alla filmerna) bjuder på så mycker humor och spänning tillsammans så att det inte kan bli mer än en hit. Sedan att Robert Downey Jr. är fantastisk som Tony Stark är en annan sak! 
Men på min lista av de bästa Marvel-filmerna hamnar ändå Avengers i topp och 2015 släpps äntligen uppföljaren, Age of Ultron. Jag ser mycket framemot att se alla karaktärerna ihop igen och den nya trailern bjuder verkligen in till tankar om vad som händer och hur de ska lyckas lösa de problem de stöter på. 
Cliffhanger känns det som och den får hänga i till den 24 april 2015 då filmen verkar ha premiär i Sverige. 
Är du lika spänd som jag?Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen