Dagens Makeup – Soft Smoke

När jag ställde frågan om ni ville se någon särskild sminkning så fick jag ett önskemål om en festsminkning med glitter. Självklart gav jag det ett försök, är inte supervan med sotig-look men på det stora hela blev de okej. 
 
Jag har använt skuggor från följande palett och produkter: 
Sedan på med eyeliner, mascara och vanligt lypsyl på läpparna och man är good-to-go!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Dagens Makeup – Soft Smoke

    1. Tack! Tycker det kunde blivit något mörkare men lite taskigt pigment i skuggan tror jag. Jag är inte särskilt bra allt men tack om du tycker det! Kommer ihåg från skolan, då var du väl alltid fint sminkad? Men kul var det att testa något jag inte är så van vid! 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen