Dagens Makeup – Soft Smoke

När jag ställde frågan om ni ville se någon särskild sminkning så fick jag ett önskemål om en festsminkning med glitter. Självklart gav jag det ett försök, är inte supervan med sotig-look men på det stora hela blev de okej. 
 
Jag har använt skuggor från följande palett och produkter: 
Sedan på med eyeliner, mascara och vanligt lypsyl på läpparna och man är good-to-go!

0 reaktion på “Dagens Makeup – Soft Smoke

    • Tack! Tycker det kunde blivit något mörkare men lite taskigt pigment i skuggan tror jag. Jag är inte särskilt bra allt men tack om du tycker det! Kommer ihåg från skolan, då var du väl alltid fint sminkad? Men kul var det att testa något jag inte är så van vid! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.