Dags att sammanfatta året!

Jag har tänkt i flera dagar att jag ska sätta mig och börja sammanfatta året som gått. Det har hänt så mycket! Både roliga och tråkiga saker, saker jag redan nu saknar och saker jag ger blanka sjutton i. Förra året fyllde jag i en lista och imorgon tänkte jag sätta mig och svara på den listan och se vilka saker jag faktiskt höll. Hur tror ni att det kommer gå? 
Förutom att sammanfatta året har jag även många gånger tänkt skriva av mig om annat. Bland annat något jag märkt i sociala medier eller i skrift i övrigt. Om hur folk skriver en sak och sedan tar bort det. Frågan jag ställer mig; står ni inte för det ni sagt?
Sen även om fotograferier av döda personer, kistor fotade från begravningar, misshandel osv. Inte hör väl det hemma i sociala medier?
Nu började jag häva ur mig lite och vänta ni bara det kommer mer men först tar vi och kollar på den där listan! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.