Kyckling som en kung?

Hallå där!
Värmen håller i sig helt klart! Jag vet inte riktigt hur jag hade överlevt utan ac:n hemma. Hur gör ni andra egentligen? Fast jag älskar värmen ialla fall men inte den fuktiga luften dock, den hade jag gott och väl klarat mig utan. 
Lite sent men i förra veckan lagade jag chicken á la king till middag. Ett ganska konstigt namn kom jag på nu när jag satt och tittade på bilden! Det ser inte alls särskilt kungligt ut men gott var det och det är nog huvudsaken. Till den icke kungliga grytan så hade jag råris som är ett lite nyttigare alternativ jämfört med det vanliga riset. Försöker ta tag i den nyttigare-Jennyn igen men helt ärligt har det gått väldigt segt. Svårt att komma på något att äta och man har ju ingen direkt lust att ställa sig framför spisen. 
Enda alternativet har blivit att minska på kolhydrater och faktiskt även fibrer då min mage inte alls diggar det längre. Visste du att vissa med IBS inte klarar av fibrer och ändå brukar läkarna rekommendera det? 
Nej, minska på sånt så ska jag nog komma på banan igen. Är ni med och hejar på?

Glöm inte att vara med i min lite hemliga namnröstning! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.