Dagens Outfit – Fancy Style, create your own dress!


Dagens Look / tisdag, december 16th, 2014

Bättre sent än aldrig som man brukar säga men här kommer klädseln jag bar på gasellgalan i år. Jag kunde inte hitta ett plagg som jag kände mig tillräckligt bekväm i eller som kändes lagom uppklätt så jag satte ihop en egen ”klänning”.
Jag använde mig av en tubtop med spets, en vanlig svart pennkjol (som även går att ha som en kort klänning) och ett brett bälte för att knyta ihop klänningen och göra ett mer enhetligt intryck. Det fungerade förvånansvärt bra! 
Skulle även fungera bra att göra en häftig långklänning i samma typ med till exempel denna kjol från gina tricot i alla fall för mig som inte är så lång. Långkjolar brukar nämligen alltid vara för långa för mig. 
Vad tycker ni om min lösning? Har du kanske något eget bra knep att sätta ihop olika kläder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *