Nytt från hm


Dagens Look / söndag, februari 2nd, 2014
Godkväll,
Vilken härlig helg jag haft. AW med jobbet i fredags och igår var min morbror med hela familjen över på middag och fika. Vi spelade spel och sjöng med till gamla serie-intron från när vi var små. Kvällen avslutades med att jag fixade naglarna och såg mellon. Gillade verkligen Yohios bidrag!
Idag har jag däremot inte gjort någonting alls, bara sett Big bang Theory och njutit av söndagen.

I torsdags bad min kollega Anna om hjälp att fota min outfit. Ville ju visa er min ena nya cardigan som jag köpte på hm. Den är helmysig och lyfter den vanliga svarta så att lite mer händer. Visst är den snygg?

Nu ska jag sätta mig och se nya Thor-filmen och börja leta efter ett vettigt sminkbord. Hur har din helg varit?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *