5 jan – Död åt Sambokilona

Sådärja, nytt år och nya tag! 2014 kommer bli det året som jag når mina mål och jag tänkte tvinga med er på min resa. Eftersom jag ska skriva matdagbok varje dag funderade jag att det kunde bli en kul grej att även bokföra den i bloggen med en “härlig” matbild som grädden på moset. 
Kanske kan vi tillsammans hjälpas åt och ni får gärna komma med era egna tips!
 
Så nu kör vi dagens måltider!
12.00
2 Husman med Lätta, Kalles randiga och 2 ägg plus ett paket nudlar med biffsmak. Jag var hungrig som tusan!
4 koppar kaffe och massa vatten

17.00
120 gr kokt spagetti och baconröra (milda matlagningsgrädde 4%, gullök, soya, peppar) serverades med ärtor, majs och paprika, tomat
 
20.00
En 2 liters skål med luftpoppade popcorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.