Vårnaglar från Depend

Igår trotsade jag snön som föll och målade mina naglar i en turkosgrön nyans från depend. Riktigt grym pastellfärg som piffar upp den tråkigaste till gladaste outfit. Jag blir genast lite gladare när jag tittar på mina färgglada naglar. 

Vårens färger finns bland annat att köpa på lyko.se som har riktigt snabba leveranser och fraktfritt inom Sverige. Lyko.se säger följande om vilka färger som vi kan hitta hos depend denna vår:
”En palett med försmak av våren!
Mönstertrenden fortsätter men i mjukare former. Pigga vårfärger blandas med ljuva pasteller i en färgglad jämvikt. Kollektionen innehåller såväl ljuslila toner och persikofärger som härligt bruna och blå nyanser. En explosion av färger som kan mixas och framhävas tillsammans i mönster eller var och en för sig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.