Dagens Outfit – Total black

Denna outfit fotade jag för ett par veckor sen men har varit väldigt velig om jag skulle publicera den överhuvudtaget. Jag tyckte inte att jag lyckades med en enda bild (självkritisk är vi nog alla!). Om inte höfterna såg gigantiska ut så såg jag för rund ut i ansiktet. Men nepp, jag tvingade mig själv att ta tjuren i hornen och lägga upp den iaf. Vad är det värsta som kan hända? 

På bilden har jag på mig leggings från hm, ett peplum linne i svart spets från Gina Tricot och en ruskigt gammal bolero från hm. Jag matchade det med mitt Deathly Hollow-halsband och mina stora spike örhängen. 
Har ju även färgat håret igen vilket man kan skymta på bilden. Denna gång blev det en rödblond ombre samt en rejäl uppklippning av hela håret. I love it! Enda nackdelen är att jag just nu inte kan ha mitt löshår som jag också saknar massor…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Dagens Outfit – Total black

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen