Lagom Happy

Tjohoooo, vad jag är glad och lycklig!! Jisses vad jag ljög i den meningen! Inte alls glad att det kom mer snö. Jag bad ju om sol och värme nu! Gissar på att det är några av er därute som nu tänker “Men åh, vad hon gnäller! Vi är ju bara i januari, vad trodde hon!”
Helt ärligt det struntar jag i! Jag vill inte ha mer snö, eller januari, kanske kan få sova fram till i mars någongång? Det vore något! 

Idag ska jag iaf iväg till Huddinge sjukhus för att delta i en forskningsstudie. Det kändes självklart att ställa upp när jag blev tillfrågade. Kan man hjälpa forskningen att hjälpa någon annan så absolut! 
Det ska bli lite spännande och se vad man ska få göra, antagligen lämna lite blodprov och svara på några frågor. 
Efter det ska jag brumma hem igen för att fortsätta jobba innan det är dags för kören igen. Är ju faktiskt inte jättemånga veckor kvar innan det är dags för nästa konsert! 

Otroligt muntra mig denna snöiga morgon

 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Lagom Happy

  1. Hej! Jag heter Elsa och jag har nyligen startat en ny blogg här på blogg.se. Jag skulle bli jätteglad om du kikade in på den och kanske slängde en kommentar när du ändå är där? Jättefin blogg btw! Tack och hoppas du får en fortsatt bra dag! 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen