Lyxmiddag @ vännerna

Förra fredagen var vi hemma hos några av mina bästa vänner på middag. Förutom bus med deras son Marley bjöds det på en riktig lyxmiddag. Till varmrätt fick vi rosmarin/vitlök smörstekt vildsvinstek med duchesspotatis & trattkantarellsås. Vilken smakglädje! 
Efterrätten hade jag gjort. Testade ett recept på radiokaka som var poppis på 60-talet, till kakan blev det även gammaldags vaniljglass. Mums! Dock så tyckte jag att kakan var lite för lik ischoklad i smaken och blev lite väl mäktig. 
Hursomhaver en riktig lyxkväll som vanligt men bästa sällskapet!
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Lyxmiddag @ vännerna

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen