Swatches av NYX paletter – Adorable och Sex Bomb

Det är inte bara jag som blivit förtjust i NYX nya paletter och efter önskemål att få se pigmenteringen bättre kommer här swatches av båda paletterna. 

Jag har aldrig fotat swatches förut och tyckte det var lite klurigt. Vissa av färgerna blev lite missvisande då de faktiskt syns riktigt bra men kameran vägrade fånga dem ordentligt. Någon som har något tips? 
På bilderna har jag bara strukit på färgerna på underarmen utan någon primer inunder, men primer blir de naturligtvis mycket starkare.
Här är färgerna från Adorable. Färg nr.3 från vänster verkligen smälte in i min egna hudton, en riktigt bra färg att highlighta med. Är ruskigt sugen att testa den rosa färgen, kanske mest för att jag nästan aldrig lekt med såpass pastelliga färger.
Sex bomb är en partypalett alla gånger! Återigen i stötte jag på samma problem med en utav färgerna, den försvann på armen, men den fungerar perfekt för att sudda ut hårda kanter och skapa mjuka övergångar med. Som man kan se på bilden högst upp så är färg nr.3 i Adorable och färg nr.4 i Sex bomb nästan identiska, skillnaden är att den är glittrig i Adorable. 


Jag hoppas ni tyckte om detta inlägg! Om ni undrar över mer saker så tveka aldrig att fråga! Jag svarar på allt (behöver inte gälla smink utan vad som helst).
Är det något annat ni saknar i bloggen så kom gärna med förslag!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Swatches av NYX paletter – Adorable och Sex Bomb

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen