Visar nya sminket

 
När jag fyllde år fick jag lite nytt smink som jag länge suktat efter. Bland annat en väldigt efterlängtad Brynfärg från Anastasia Beverly Hills i färgen Ebony. Jag har ju väldigt mörka bryn så denna funkade perfekt för riktigt vassa bryn. Färgen var väldigt lätt applicerad och nu används den varje dag. 
Dessutom fick jag två paletter från NYX samt deras ögonskuggsprimer. Önskade mig ganska neutrala färger som man kan använda dagligen och dessa är så grymma! Äntligen extremt bra pigmentering jämfört med andra paletter jag använt, så helt plötsligt kände jag mig som jag aldrig använt ögonskugga innan. 
Du hittar allt hos Eleven.se!

Snabblänkar till paletterna:

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Visar nya sminket

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen