Cravings

Jag har inte haft några direkta cravings ännu men ibland får jag ett sådant där sug som man bara måste ge efter för. Suget på just Djungelvrål började igår och idag när jag gick upp till centrum för att handla till middagen “råkade” det slinka ner en påse. Nu har jag strax smält i mig hela påsen och känner att jag fått en liten extrakick att jobba vidare i ett par timmar. (Erkänner att jag faktiskt mår en aningen illa nu men det var det värt)

0 reaktion på “Cravings

  1. haha jag hade leverpastej när jag väntade William, kunde sitta och skära små block och äta rakt av, när jag väntade Oliver så var det Mc Donalds cheesburgare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.