En vecka med en aningen mycket

Hej hej,
Kikar in en en snabbis för att konstatera att jag fortfarande lever. Har bara otroligt maxat schema denna vecka (igen). När jag väl landat hemma på kvällarna har jag enbart lagt mig på soffan och sett på tv. 
Ni som följer mig på instagram såg kanske att jag var ute och åt med jobbet igår. Åt en helt fantastisk hjortstek, mums! Kom hem vid åtta och satte på filmen om Dorian Gray. Jag är kluven! Kan inte säga om den var bra eller bara var! Har du sett den? Den finns att se på Netflix. 
Eftersom jag inte hunnit fota något heller så kommer här en gammal selfie.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen