Glossybox – Januari

Januari-boxen kom först i februari till mig men det gör absolut ingenting, blev så nöjd med innehållet att det vägde upp väntan. 
 
Bäst var nästan ansiktsvattnet då mitt egna är så gott som slut och pengarna inte ligger på pluskanten heller. Enda produkten jag inte hunnit testa är Garlic – Nail treatment men den ska få sig en omgång dem med. 
Igår tvättade jag håret i nya Dove produkterna och håret känns riktigt fräscht och friskt idag (fått lockar/vågor i håret också, var kom de ifrån?) . Ögonskuggan från Make up Store bär jag idag matchat med den rosa skuggan från ena Nyx-paletten. Slutligen Eko-läppbalsamet var ett kul komplement till mina vanliga lypsyl, lite hårt i översta lagret och doftade ingenting (inte min ialla fall) men höll läpparna fuktiga länge. 
Är du nöjd med ditt innehåll?

0 reaktion på “Glossybox – Januari

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.