Inköp till Bebis – neutralt


1. Skötbord 699:- från Babyproffsen 2. Babymobil 49:- från IKEA 3. Skötbädd 329:- från lekmer 4. Dinglis 149:- finns bland annat på Apotek Hjärtat 5. Spjälsäng 799:- från IKEA 6. Musikmobil 379:- från Jollyroom 7. Bäddset 419:- från lekmer

Eftersom vi inte tagit reda på vilket kön vår lilla kamrat där inne har så har jag tittat mycket på neutralare färger. Hela tiden återkommer jag till dessa stjärnor som jag tycker är väldigt fina. Jag skulle nog kunna sitta i dagar och kika på bebissaker men någonstans måste man hejda sig. 
Här är det senaste jag valt ut till den lille för någonstans måste man ju ändå börja. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.