Över halvtid – I väntan på dig

Hallå fina vänner,
Det är helt oförståeligt att vi redan gått över halva tiden. 16 dagar kvar tills vi passerar tvåsiffrig nedräkning. Igår var det en liten varelse därinne som levde rövare ordentligt, vet inte riktigt vilka delar som den försökte att inte träffa. Tack för att du är så liten än så länge! 
Var dessutom ute på långpromenad och illa nog känner jag av det i benen idag. Illa va? 
Kom fram till beslutet att nu säga upp mitt gymkort och satsa på mer promenader och se vilka övningar jag får från sjukgymnasten nästa vecka. Känns mer motiverande än att tvinga mig upp på gymmet faktiskt! 

Vad mycket det finns som man inte heller tänker på! Via trygg hansa har jag tecknat en gratis gravidförsäkring som börjar gälla från vecka 22 (länk här). Efter det ringde det från trygg hansa och frågade om de fick komma och berätta mer om deras barnförsäkringar m.m. Om ni får det erbjudandet ta det! 
Jag tyckte det var fantastiskt lärorikt och fick mycket nytt vettigt att tänka på. 

Som nästa steg i min gravidresa ska jag jaga tag i ett par schyssta stödatrumpor inför flygresan om ett par veckor. Vi ska till London om jag glömt berätta det! Wiii!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.