Välkommen du soliga tisdag!

Godmorgon eller kanske godförmiddag! Hemma blommar tulpanerna som jag fick av svärmor i söndags och ute skiner solen. Önskar att mitt ansikte kunde skina lite bättre men är riktigt mosig idag, sovit hårt och fått lite extra svullnad. 
Igår var jag på middag hos min vän Ida. Var så trevligt att träffa henne igen och även få hälsa ordentligt på hennes man och självklart lilla dottern Elisa. Jag har övat på att vinka och säga titta och känner att jag riktigt anammat det nu! 
Så fantastiskt att jag och Ida fått tillbaka kontakten efter ett avbrott på ett par år av ingen särskild anledning. Nu tänker jag dock hålla hårt i vänskapen och får väl hoppas att hon känner detsamma! ♥

Idag ska jag göra massor listor. Vaknade imorse och fick ett “Jag-måste-göra-listor”-sug. Gravidhjärnan är ju som en guldfisk ibland och man lär sig att uppskatta listor för att inte glömma saker man ska göra eller köpa. Just nu behöver jag lite nytt smink, somliga skulle gråta om de visste hur gammal min concealer är, och sen en liten mini-lista till IKEA.
Vill även hitta en grym ögonbrynsplockare. Har du något tips? 
Hittade en salong i London jag blev sugen på att testa men vet inte om tiden hinns och det vore ju skönt att ha de fixade innan påsk. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Välkommen du soliga tisdag!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Välkommen du soliga tisdag!

Godmorgon eller kanske godförmiddag! Hemma blommar tulpanerna som jag fick av svärmor i söndags och ute skiner solen. Önskar att mitt ansikte kunde skina lite bättre men är riktigt mosig idag, sovit hårt och fått lite extra svullnad. 
Igår var jag på middag hos min vän Ida. Var så trevligt att träffa henne igen och även få hälsa ordentligt på hennes man och självklart lilla dottern Elisa. Jag har övat på att vinka och säga titta och känner att jag riktigt anammat det nu! 
Så fantastiskt att jag och Ida fått tillbaka kontakten efter ett avbrott på ett par år av ingen särskild anledning. Nu tänker jag dock hålla hårt i vänskapen och får väl hoppas att hon känner detsamma! ♥

Idag ska jag göra massor listor. Vaknade imorse och fick ett “Jag-måste-göra-listor”-sug. Gravidhjärnan är ju som en guldfisk ibland och man lär sig att uppskatta listor för att inte glömma saker man ska göra eller köpa. Just nu behöver jag lite nytt smink, somliga skulle gråta om de visste hur gammal min concealer är, och sen en liten mini-lista till IKEA.
Vill även hitta en grym ögonbrynsplockare. Har du något tips? 
Hittade en salong i London jag blev sugen på att testa men vet inte om tiden hinns och det vore ju skönt att ha de fixade innan påsk. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Välkommen du soliga tisdag!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen