Vårfin i håret!

Igår var det äntligen dags att trolla bort den längsta utväxten jag haft på evigheter. Snacka om I-landsproblem men jag har seriöst mått lite dåligt över att se min riktiga råttfärgade-hårfärg kika fram. Som vanligt var det bästa Layla som fixade håret. Skulle aldrig låta någon annan pilla i mitt hår!

Medan jag satt med den röda färgen blev jag bjuden på kaffe och en donut, den hann jag sluka innan jag plockade fram telefonen och knäppte en bild.
Denna gång bad jag om att få ännu kraftigare ombre, röd hjässa med blonda toppar! Är verkligen så nöjd med slutresultatet…
…även om jag just på denna bild ser ut som en rund liten bulle! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.