Vecka 15 – 23

Ja, lite har hänt på 8 veckor. Går inte längre att dölja den växande kulan på mitten, kulan som är fylld av kärlek och redan så efterlängtad! 
Kommer ihåg att jag tyckte att jag var rätt stor/tjock i vecka 15 redan men när jag jämför nu tar jag tillbaka det.
ÄNTLIGEN har kissandet lugnat ner sig en del. Jag skojar inte när jag säger att från vecka 10 till vecka 21 så har jag sprungit upp minst en gång per natt (i början ännu fler gånger) och på kvällarna har jag ibland funderat på att bosätta mig inne på toaletten. 
Sedan har vi huvudvärken! Har hormonhuvudvärk som vägrar ge med sig, har kommit på att kaffe hjälper någorlunda iaf så att man överlever. 
Vad har hänt mer hitills? Jag har köpt min första amningsbh. Det är den prickiga (o)skönheten på den högra bilden. Varför redan kanske ni undrar? Jo, jag hade redan införskaffat mig en större bh men den är redan förliten och vägrar lägga ut för mycket pengar på sådant som ändå måste bytas. Bh:n kommer från Freya och heter Dotty och finns i stora storlekar. Själv tog jag hem en i K och den sitter som ett smäck, lite för strutigt för att vara min smak men inge mer dubbeltutte och riktigt bra stöd runt om. 
 
OCH jag har börjat få min första craving! Hur gott är inte kebab? Skulle kunna äta kebab varje dag i resten av mitt liv! Favoriten är kebabsallad. Min mage tycker dock inte riktigt om all lök som intas men det är så värt det för den njutning det ger för stunden. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.