Barnvagn, trötthet och en gapande pluska

Men tjoho där kamrater! Hur har ni det denna torsdag?
Jag är precis lika tråkigt trött som jag brukar, måste vara hb-värdet som fortfarande är för lågt. Igår släckte jag lampan innan klockan tio men hade lätt kunnat somna ännu tidigare. Låg och tittade på Modig men orkade inte se klart den. 
Ja, kanske inte så konstigt att jag var så trött igår ändå, var ju så barnsligt spänd över barnvagnen som min pappa hjälpte oss att hämta igår. Den är så fin! Vi provkörde den hemma och testade alla tillbehören. Hade ju hittat ett kanon klipp på klipster så i priset för barnvagnen ingick babyskydd, skötväska och blöjhink. Super!

Idag vaknade jag som vanligt i ovanligt seg takt men kom snabbt på fötter då jag kom på att jag skulle iväg till sjukgymnasten. Fick lite extra tips och blev ombedd att ringa om jag fick mer besvär annars skulle jag bara fortsätta i samma riktning som jag befinner mig i nu. 
Nu ska jag snart i väg och handla mat för resten av veckan samt nästa vecka. Bara saker till extra pris då plånboken gapar så gott som tom! Känner mig som en såndär kupongjagare, haha!

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Barnvagn, trötthet och en gapande pluska

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen