Glossybox – Claras Låda

Bättre sent än aldrig men här kommer innehållet från min senaste box. Det var Clara Hallencreutz som stod för den fantastiska läpp-designen på mars-boxen. Lådans innehåll imponerade lika mycket!
Jag som redan innan älskar Batiste torrschampon blev riktigt glad för den lilla perfekta resestorleken. 
Läppstiftet från MakeupStore i orange/röd nyans blev en riktigt kul utökning i mitt vårsortiment. Fick även en glitter eyeliner och en peeling som jag inte hunnit testa ännu. Tandkrämen snodde sambon som riktigt älskar Oral-Bs tandrämer, men jag ska nog testa den jag med.
 
Mitt betyg: ♥♥ av 5
Vill du också gå med i Glossyboxs fantastiska värld för ynka 139:- i månaden? Klicka på länken här då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.