New in – Springtime

Från Primark i London fick även jag med mig lite nytt hem. Hela outfiten bjuder på lite festival/sommar-känsla. 
Det vita är en virkad halvlång väst men med kortärm. Perfekt att lyfta mina vanliga svarta kläder som jag fortfarande går i dagligen (Här ser du vad jag menar)
Köpte en ny mini-väska i fejkläder och ett nytt blomster-diadem. Väskan fyller sådär lagom mycket och man får plats med en vattenflaska till sommaren utan problem. Diademet tyckte jag bara var fantastiskt vackert men har inte bestämt eller känt efter när jag “törs” ha det.
Och äntligen har jag fått tag i massa ringar som ska sitta högre upp på fingrarna. Jag är helt förälskad i dem men insåg när jag kom hem att jag nog borde köpt storlek small i framför allt den högra förpackningen. Ska be min kollega köpa med sig fler nästa gång hon åker till London! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”New in – Springtime

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen