LittleStarJenny

Fikadate

Efter ett par nätter av ständigt vaknade på grund av massa brännande från magen så fick jag äntligen sova en hel natt igen. Det kändes som världens lyx! Har annars mest sovit på dagarna då det av någon dålig anledning varit lugnare då.
Men idag efter att jag slutat jobba mötte jag upp Ida och hennes dotter Elisa. Fick en helkasse med mammabyxor som alla förutom ett par satt som smäck! Tack igen! 
Vi tog en fika i högdalen och pratade om allt mellan himmel och jord. Fick lite extra positiv energi! Efter fikat tog vi en kortis promenad runt centrum och avslutade vår fikadate utanför MVC där jag också hade tid idag.
Men det besöket ska jag sammanfatta imorgon! 
Nu ska jag bara hänga en maskintvätt och sedan är det sängen som kallar. Klockan är ju faktiskt nio! 
 
 
Fikadate

0 svar på ”Fikadate

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen