Tillbaka till frisören

Jisses vilken natt jag haft. Gick och la mig innan klockan slog 22 för att jag var så trött men ljumskarna bråkade så lyckades inte somna ordentligt i alla fall. Vid två började halsbrännekörningarna från hell igen. Varje gång jag svalde möttes halsen och magen i en brännande förbannelse och hur jag än la mig så fortsatte det. Till slut lyckades jag somna om och då sov jag till hela halv nio. Lyx kan jag säga!
Nu har jag ätit frukost och ska sätta mig och spela sims. Det har jag inte gjort på evigheter! Sedan bär det iväg till Layla som ska göra om mitt hår igen. Tror att det kommer bli rätt blont med en röd bas men hon har även pratat om lila. Spännande och trevligt ska det bli!
Nedan är en bild från i vintras och min första ombre. 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen