LittleStarJenny

Väntan på dig – Vecka 32

Igår var jag som jag nämnde hos MVC igen. Nu ses vi varannan vecka och om ett par veckor så blir det oftare än så. Fick lyssna på Skruttens hjärta som slog så fint och fick dessutom veta att “den” redan vänt sig. Med det menar jag att den redan ligger med huvudet nedåt. Hade misstänkt det då jag haft sånt tryck nedåt men inte riktigt förstått iaf. 
Känner massa rörelser och ser hur hela magen rör sig i vågor. Så ballt! 
Fick dessutom massa olika braiga broschyrer om amning, hörseltest, PKU-test osv. Mycket är det att läsa men faktiskt väldigt intressant också. Jag passade på att fråga om pigmentfläckarna som jag fått i ansiktet kommer blekna. Inte för att de syns mycket men känns inte som jag. Fick råd att vara rädd när jag vistas i solen men att de nog kommer försvinna. Tömde ur mig hela mitt frågeformulär i och för sig men nu kommer jag inte ihåg något mer. 
På fredag ska jag iväg och ta nya blodprover då mitt HB (järnvärde) fortfarande är väldigt lågt enligt första testen. Så får se vad det visar sen! 
Som ni ser; nu närmar det sig med stormsteg!
Väntan på dig – Vecka 32

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen