Veckorna tickar och går

Godmorgon kamrater! 
Nu tickar veckorna på och jag likt så många andra innan mig känner mig klar, klar, klar. Har bäckenuppluckring i ljumskarna och bebis har nu sjunkit och ligger konstant och trycker på blåsan. Det börjar onekligen bli tungt men så fantastiskt mysigt! Tror att det kommer vara en rätt envis krabat som kommer till världen. Får se om jag har rätt om den saken om ett par veckor.

Igår satte jag mig och spelade sims efter att jag både vilat och hunnit med massage. Kul att ta sig tid och spela lite igen. Mitt sug kommer och går liksom! Dock så var jag åter igen med om en så frustrerande sak…spelet kraschade! Så alla framsteg jag hann göra igår är nu borta. Surt! Tur att det ändå bara var cirka två timmars spel som försvann. I-landsproblem eller hur?! 

Idag ska jag och min sambo iväg till Huddinge sjukhus på en föreläsning. Ska bli intressant och se vad de tar upp och känns tryggt att få se vilka som jobbar på förlossningen, även om inte samtlig personal är på plats. Har du/ni deltagit i liknande föreläsning och vad tyckte ni?

0 reaktion på “Veckorna tickar och går

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.