A night from hell

Usch, vilken natt! 
Jag vaknade en timme efter att jag somnat med halsbrännan från hell. Äcklet pendlande upp och ner i strupen och jag var helt hundra på att det inte skulle sluta bra. Varje hostning kändes som att revbenen på högersida skulle klyvas. Har lyckats skada muskelfästen som sitter i revbenen där så ni kan tänka er. När det väl lugnat ner sig kröp jag ner i sängen igen och la mig så försiktigt jag kunde. Vända på sig är kört om jag inte tänker till ordentligt först för det gör såå ont!
Och bebis trycker självklart lite extra där det gör ont. 
Lär bli tidigt i säng för att kunna kompensera denna natt, eller nej, just det, det går aldrig att sova ikapp! 

 

Önskar att man kunde ligga som en katt. Det ser alltid så fantastiskt skönt ut!!! 

0 reaktion på “A night from hell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.