Första semesterdagen/vilodagen

Halloj!

Så var första dagen på ledigheten här. Startar med semester i tre veckor innan det är beräknat att Skrutten ska komma. 
Hade tänkt vila som tusan men eftersom min kropp skriker efter att läka i muskeln som är lite brusten. Det har gått sådär ska jag säga! 
Skulle bara städa av badrummet eftersom vi ska hämta nytt duschdraperi och lite annat idag från hm. Det slutade med att jag städade badrumskåpen och organiserade om och dammsög hela lägenheten. Nu gick jag på dammning också men kom på att jag inte behöver göra allt på en gång. Kunde ju knappt ta ett normalt steg mot slutet. Klantiga jag! 
Så ska bara plocka undan det sista och sen är det vilodags innan MVC.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.