Glossybox – Maj

Glossybox i maj är nog den box jag hittills blivit mest besviken av. Bäst i boxen var True-tuben som är en ekologisk kräm som man kan ha där man helst vill. Jag testade den på läpparna och det var überskönt och gav en mjuk efterkänsla. 
Ögonbrynsfärgen kommer jag skänka bort då jag redan har väldigt mörka bryn, nagellacket hade en trevlig färg som framför allt kommer passa i höst. Resten då? Aloe Vera salvan känns som en “kan vara bra att ha” och de anra två proverna får jag se vad jag gör med. 
Men helt ärligt; vad gör en inte helt top notch box mot alla anda jag varit supernöjd med?

0 reaktion på “Glossybox – Maj

  1. Tråkigt att du inte är helt nöjd! :/
    Jag ska ner och hämta min box idag någon gång- min allra första så får väl se hur besviken jag själv blir då! 😀 Grattis till graviditeten! 😀 Kram

    • Ja, det var lite trist men som sagt annars brukar jag vara helnöjd! 🙂 Mina vänner fick bättre boxar än mig denna månad kan jag tillägga.Hoppas att du blir nöjd iaf! 🙂
      Stort tack för gratulationen också! 🙂 Nu är det nära! KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.