Lite throwback Monday

Godmorgon alla fina därute,
Idag kör vi lite throwback tema men inte så långt bak i tiden utan bara till midsommar. Vad passar dessutom bättre än att starta med vår härliga pannkaksfrukost som fick inleda midsommar? 
Jag gick upp vid åtta och vispade iordning en dubbelsats pannkakssmet. Trodde aldrig att jag skulle orka grädda allihopa men tji fick jag. Det gick alldeles galant och ALLA var hela för en gångsskull! 
Till pannkakor hade vi enbart sylt och socker men det var riktigt gott i allafall. Har ju dessutom alltid lite vaniljpulver i smeten för lite extra smak.

Idag däremot har jag startat dagen med att sova i fotändan. Trodde inte att jag skulle somna om efter att Nicke gick till jobbet men fotändan funkade tydligen suveränt. Vaknade vid nio och gjorde iordning två mackor och en skål med yoghurt och müsli.
Nu sitter jag med en kopp svart kaffe och ska fortsätta se ett par avsnitt av Under the Dome. Det är snart säsongsstart igen (eller den 25:e startade den) men vill se hela säsong 2 igen. 
Annars har jag bara en enda sak inplanerad i veckan och det är massage imorgon. Lagom säger jag! 

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Lite throwback Monday

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen