Söndag, du varma söndag!

Hej Vänner,
Ursäkta avbrottet men har varit riktigt trött och ända haft massor att göra trots ledighet. Men sover man halva dagarna blir det inte så många timmar över. I veckan har jag hunnit med MVC-besök, frisör, massage, psykolog, strul med räkningar och bio. Däremellan har jag som sagt vilat mest. 
Magen har mått lite knasigt senaste dagarna och halsbrännan har varit värre än nånsin, 24h konstant. Jag gissar på att kroppen förbereder sig för leverans på riktigt nu och jag känner mig både mer än redo samt väldigt nervös.
Har fotat en outfit och lite annat smått och gott som jag ska försöka pilla ihop under dagen. 
Ska även städa av hemmet lite enkelt och åka iväg till Willys och handla. Efter det blir det nog en lugn soffdag igen! 

Kolla hur vacker min ena orkidé blivit! Jag är lite av en orkidé-tok och blir så glad när de blommar. 2 av 3 står snart i blom och jag hoppas att jag lyckats rädda min tredje genom att ge den ny fräsch bark. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.