TV-serie tips – The Originals

Det var riktigt längesen jag rekommenderade någon serie eller film. Det är ju inte så att jag inte tittat på något utan jag har inte hittat som jag riktigt riktigt fastnat för. Men nu så! Nu är jag hooked igen! 

Jag har totalt snöat in på Spinoff-serien till Vampire Diaries, The Originals. Den är enligt mig SÅ mycket bättre än VD. Serien följer den allra första vampyrfamiljen Mikaelson i nutida Orleans där de stöter på motstånd från häxor och varulvar med mera. 
Varje avsnitt är omvävt av spänning och det verkligen händer något nytt i varje del. Ibland får man följa med tillbaka i tiden för att hänga med hur det spelar in i nutiden. 
Om du inte sett serien så börja idag! Den finns på Netflix.

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen