V.30 till V.35 och bristningar som uppstår

Jo, tack, jag förstår vad folk pratar om att det är mot slutet magen skenar iväg med stormsteg. Tyvärr även bristningar för min del. Återigen var jag på väg att blurra bort dem men nej, jag vill visa er att det är okej. Det kommer blekna med tiden och många, många, många får bristningar under graviditeten. 
Tänk om alla skulle photoshoppa bort sina “kärleksmärken”. Hur skulle då alla känna sig som fick sina första bristningar? Nej, bättre och visa sanningen och att det faktiskt inte är hela världen.

Hur känns allting nu då? Det är cirkus 5 veckor kvar och jag känner mig öm, tung och otymplig och väldigt färdig på att vara rund! MEN jag känner mig också sjukligt förväntansfull och pratar med den lilla som rör sig därinne dagligen. 
Efter att jag fick järndropp i förra veckan och börjat äta B12 känner mig lite piggare men sover fortfarande en stund mitt på dagen för att orka. 
På måndag ska jag till MVC och skriva det så kallade Förlossningsbrevet och jag har egentligen inte alls något koll på vad jag vill. Det får gärna gå rätt fort och så lite smärtstillande som möjligt (om det inte är uppåt väggarna för smärtsamt). Svårt att veta nu liksom! 
Idag ska jag iväg för att få bäckenet åtgärdat så att jag kanske kan gå lite mindre pingvinit och lite mer som mig själv. 

Vad hade ni för funderingar mot slutet eller undrar ni mer om hur jag känner? Ställ en fråga vettja… 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen