Egentid!

Men godkväll!
Sitter och faktiskt njuter av lite egentid! Det är man få förunnat med en liten krabat hemma. Dock har vi/jag fått till läggningen efter lite om och men så jag har hittills haft lite härlig kvällstid de senaste dagarna. 
Klockan åtta går jag och lägger henne. Det börjar lugnt med lite amning och sedan går vi över till hysteriska-Jennifer. Hon skriker och jag håller om henne och lugnar så gott jag kan. Tillslut lugnar hon ner sig och vi kan mysa resterande tiden tills hon somnar. Men hon är envis! Trots att hon är dödstrött så kämpar hon att hålla ögonen öppna tills de slutligen sluts. 
Hela proceduren tar lite över en timme men tiden jag får efteråt är värd massor. 
Nu kanske ni tycker att jag är konstig!? Klart att jag tycker att det är fantastiskt att vara med min dotter men att få vara bara Jenny en stund på kvällen behöver man också för att ladda batterierna.
Som jag säger: det är inte bara solsken med ett spädbarn hemma!
Temperament och beslutsamhet saknas inte de små.

Dagtid vill Jennifer bara vara nära och då är det knepigt att få något gjort. Men nu äntligen har jag fått till knytningen på bärsjalen och får armarna fria! 
Den är helt fantastisk mot ryggen också, vilket är massor av plus… 
Dessutom kan man sitta med den på och henne där i, vilket gör att vi kan äta middag tillsammans. DET är mycket värt!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Egentid!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen