Filmer x3

Som små, små barns förälder hinner man plöja en del filmer, böcker, serier med mera medan bebisen sover. Framför allt som vi och andra som sitter “fast” under barnet också. 
Vi är inte ett undantag!
 
Bland annat har vi hunnit med att se de sista fem Johan Falk filmerna och nu är det slut där. 
Jag måste nog säga att Johan Falk är de bästa och mest spännande svenska filmer jag sett. De är välgjorda och håller en ovanligt hög standard på skådespeleriet.
Vad tyckte jag om de sista filmerna? Nja, inte riktigt lika bra som alla innan men fortfarande riktigt bra. Klart sevärda och inget jag tycker att ni ska missa. 
Handlingen? Näää, det får ni lista ut själva! Poliser, bad guys, knark, våld, diamanter osv.
 
Sugen på skratt? Se Sex Tape!
Om du och din partner är sugna på att spela in ert hemmamys kanske ni kommer på andra tankar efter att ha sett denna film. Visst, nu tror inte jag att folk är riktigt så klantiga som detta par men jakten på deras film hos bekanta är väldigt underhållande.
Tips! Lär er förstå Cloud-tjänster!
 
Dinosauriernas återkomst
Japp, vi har hunnit se årets hypade film, Jurassic World. Återigen har människorna öppnat en park med dinosaurier. Som vanligt har de inte lärt sig något av sina föregångare och att kaos ska utbryta står skrivet i titeln. 
Helt ärligt, denna film kändes som första filmen med lite ändrad handling och så mycket sämre gjord. Näpp, denna film fick inte många plus från mig och jag känner att dessa få rader har sammanfattat filmen i sig. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen