Fröken skrik

Godkväll! 
De senaste två dagarna har Fröken Skrik varit på besök. Hon kommer ungefär 2 dagar i stöten för att sedan försvinna i en till två dagar. Just dessa dagar har Jennifer även vägrat sova på dagtid vilket resulterat i en ännu argare bebis. 
Dock hindrade det inte oss igår från att åka på middag. Vi hoppades på det bästa (att hon skulle somna i bilen) och åkte iväg! Tyvärr blir det inte alltid riktigt som man tänkt sig. Hon skrek mer än hon var tyst och jag och Nicke fick avlösa varandra vid middagen. Maten var ialla fall jättegod! Potatisgratäng och kalvstek i rosmarin och vitlök. Mums! 
Jag hade gjort Fryst Jordgubbs-cheesecake i glas till efterätt och det smakade som riktigt lyxig jordgubbsglass om jag får säga det själv.
Vid halv åtta fick vi slänga in handduken och bege oss hem för att lägga skruttan. Stackars Lasse och Catrin som fick sådana skrikiga gäster men några korta tysta stunder bjöd hon på åtminstone.
 
Idag har då Snäll-Jennifer-bara-mamma-duger varit här istället! En mycket trevligare dag och hon har sovit många timmar på sin mamma. Mina föräldrar var här på en snabb kaffe och hade med sig ett babygym fröken ska få testa imorgon. Jag hoppas att hon ska tycka att det är lite kul att ligga och kika på alla djur och färger.
Här på kvällskvisten blev det bad och redan halv åtta låg hon och sov. 
Så nu sitter jag och ser på andra säsongen av True Detective och hinkar vatten. Det är ju fortfarande så varmt i vår lägenhet och framför allt i vardagsrummet! 
Som vanligt har jag massa saker i huvudet som jag tycker att jag borde passa på att göra nu men NEJ, nu blir det bara soffhäng.
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Fröken skrik

  1. De dagarna är inte jättemånga i detta hemmet, men när de väl kommer… Och som du säger så går det ju också ut över sömnen och det hela blir en ond cirkel. Skönt att kunna pusta ut sedan när de små sover för natten 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen