Nöjdaste katten?

För ganska längesen gick Styx klösträd av på mitten. Han älskade sin lilla hängkorg som var på den men trädet älskade inte hans vikt. Till slut gav det alltså vika på mitten och nu den senaste tiden har det som stått kvar mest agerat laptop-bord. 
När Styx fyllde 10 år den 29 april lovade jag honom ett nytt träd och även om han inte förstår vad jag lovade så kändes det viktigt för mig att uppfylla det ialla fall. Dock har ekonomin satt stopp för det fram till nu! 
Så i fredags ringde det på dörren och jag fick en leverans från Zooplus. Jag ville helst börja bygga på en gång men var tvungen att vänta på att Nicke skulle komma hem så att han kunde lyfta in kartongen och passa Jennifer.
Jag fick inte ens bygga klart innan Styx prov låg. Först “huset” och sedan kom lyckan! Han hittade sin nya hängkorg! Äntligen har herrn sin plats igen men korg nummer 2 har han inte vågat sig på att testa ännu. 
Tror ni han kommer våga?
Zooplus har fraktfritt över 499 kronor. Styx träd hittar ni här!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Nöjdaste katten?

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen