Nytt i soffan

I förra veckan ruttnade jag totalt på våra kuddar som vi använder i soffan. Det var vanliga huvudkuddar och det ena i ett ganska hemskt örngott. Nytt skrek min hjärna på mig och jag kunde inte annat än lyssna!
Knappade in mig på hm och klickade hem 4 nya kuddar. Dock blev det lite knas med den ena, då mina ögon inte var med, så måste köpa en ny innerkudde på 50×50.
Passade även på att klicka hem ett bokstöd och dra-på-lakan och lite annat smått och gott. Hm har blivit en personlig favorit på heminredning och deras saker håller en förvånandsvärt hög kvalitet för det låga priset.
Resultatet? SÅ NÖJD!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen