På besök i Nyköping

 
Det här inlägget hade jag tänkt lägga upp innan jag åkte till Nyköping idag men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. 
Så precis som titeln säger så har jag och Jennifer varit i Nyköping med mina föräldrar och hälsat på släkten där. Det har fikats, ätit middag och spelat spel. Vi spelade frågespel om Sverige, för engångsskull så var det riktigt jämnt. Vi hann dock inte riktigt spela klart men jag vill påstå att ena kusinens flickvän gick som segrare!
Nu tänkte jag sätta mig och slöglo i soffan en stund innan sambon kommer upp från läggningen av lill-tösen!

Bilden är från gårdagen

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen