Framsteg och bakslag

Ny vecka och nya tag är det väl man säger?
Jag skrev ju i början av augusti att det var nya tag som gällde för att komma i form. Kan säga att det inte riktigt gott som planerat. Blir tokig på mig men skyller lite på att vi inte hunnit handla mat så ätit ute mycket och dessutom har jag ju inte kunnat röra mig. 
Men nu så känner jag mig lite mer motiverad igen. Inte mycket men mår seriöst dåligt av att se mig själv i spegeln! Spelar ingen roll att man inte behöver stressa, att man varit gravid i 9 månader och allt det där. JAG vill ner till “min” kropp igen. 
Känns lite som att jag tappat mig själv och måste hitta tillbaka. 
Men Jennifer som blir 3 månader på torsdag gör fina framsteg. Nu har hon börjat göra små försök att greppa saker men det är bara kul med sånt som hänger. Sitta “själv” är annars storfavoriten. Värst är det att öva på att lyfta huvudet i magläge. Det går men inte så mycket eller länge som det kanske borde men det komemr det med! 

En riktig liten Toker! ♥

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen