IKEA-lördag

Hej kära ni!
Idag ska jag få hjälp av min mamma med en tur till IKEA. Hjälp? Ja, bärhjälp till fröken halt. Ska köpa mig ett litet bord som jag kan ha min som min datorplats. Jag pallar inte sitta i soffan längre, det gör inte kroppen starkare. Får se om jag plockar med lite annat som finns på min inköpslista när jag ändå är där.
Är så sugen på att göra om i massor eller egentligen flytta till större men vi får hänga kvar i tvåan ett tag till.
I torsdags hade jag besök av Ida och Elisa. Så mysigt att de tog sig tid att komma innan de åkte iväg till Finland. Vi drack kaffe och Ida hjälpte mig att bära runt på Jennifer till Elisas stora förtret, men att sitta och mysa tillsammans gick fin fint! Hur fina är inte alla tre?
 

0 reaktion på “IKEA-lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.