Jag är inte känslokall, jag vill bara inte se…

Just i dagarna fylls våra flöden på facebook och andra sociala medier med bilder på döda barn. Flykting barn som druknat och flytit i land. 
Det gör mig ont och samtidigt illa till mods. Självklart illa för de små barnen och familjerna men även illa för att jag mår psykiskt dåligt att se dessa foton. Nu kanske vissa tycker att jag bara borde stänga ner till exempel facebook då men jag tycker inte att man ska behöva göra det. Vill ju kunna se vad mina vänner har för sig! Socialt media av trevligheter… Resten läser vi i nyheterna eller andra platser där man kan få veta hur man kan hjälpa! 
En vän som också fått nog skrev så bra idag.
Tack för mig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.