Paus från livet

Hallå,
Rubriken kanske låter tragisk men precis så har jag känt de senaste dagarna. Vill inte gnälla ner bloggen med hur jag mått så vi tar det kortfattat; Smärta, förkylning och allmänt vissen. Lite halvtufft att roa Jennifer men det har gått. Vi har provsuttit köksstolen som hon fortfarande är förliten för men hon gillar att sitta så vi testade. Vi tränar även nacke för fullt men det roligaste är att sitta utan stöd (vilket jag får hjälpa henne med självklart).

Igår var jag hos läkaren ialla fall och  fick lite starkare smärtstillande samt order om att boka tid hos sjukgymnasten. Han sa att just bäcknet är en konsekvens att att först varit gravid och sen börja bära omkring på en liten människa. Armen samma sak! Så med lite sjukgymnastik så hoppas jag att jag snart kan börja leva som vanligt igen. 
Just nu är jag inne på tredje veckan där jag så gott som bara varit hemma. Trapporna är värst men hela gåendet är en pärs. Usch nu blev det negativt ialla fall så nu slutar jag och kommer tillbaka i en positiv anda.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Paus från livet

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen