Trött och grå måndag

Godmorgon alla fina!
Idag gick vi upp “redan” halv åtta så jag har redan hunnit pyssla med en del hemma. Jennifer ligger och sover igen och jag tog tag i att ringa läkaren samt säga upp diverse saker. Jag vet att även jag borde vila en stund men helt ärligt så är jag lite för envis i stunden. Jag ska vika två klädställningar tvätt och ta på mig något annat än nattlinne. 
Igår körde vi korvgrillning och fika ute på gården med Lasse, Catrin och lilla Marley. Han tyckte det var superkul att springa omkring i klätterställningen och leka med bilarna som fanns där. Vi vuxna njöt av att kunna vara ute men efter tre timmar var vi alla ganska frusna (förutom Marley förstås) så nöjda men trötta begav vi oss alla hemåt. Haha, kanske därför vi är extra slut idag, inte vana att få i oss så mycket frisk luft! 
Nä, nu ska jag slita upp min värkande kropp ur soffan och påbörjande vikandet…soooo fun! 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Trött och grå måndag

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen